Slide background
Slide background
Slide background

Summer Camp στον Κήπο

Το Summer Camp των Active Babies and Kids ξεκινάει στις 17 Ιουνίου. Ο ανανεωμένος κήπος μας ανοίγει για να φιλοξενήσει παιδιά από 4 έως 10 ετών για μια διαφορετική καλοκαιρινή δράση. Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ηλικιακές ομάδες, 3-5 ετών και 6-10 ετών, με διαφορετικό πρόγραμμα για κάθε ομάδα.

Τι θα Κάνουμε

Κάθε μέρα και μια καινούργια εμπειρία. Θα ταξιδέψουμε, θα παίξουμε πολύ, θα μάθουμε τα κύρια αθλήματα, και θα δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα τέχνης. Γιατί το ταξίδι, η διασκέδαση και η απόλαυση δε σταματάνε ούτε το καλοκαίρι στα Active Babies & Kids. Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει μια θεματική ενότητα.

Παιχνίδια και Αθλητισμός

Με νέα παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά ξεκινάμε να μάθουμε και να διασκεδασουμε. Κάνουμε βουτιά στο παρελθόν και τα παραδδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς και αθλούμαστε μαθαίνοντας τα βασικά στοιχεία δημοφιλών αθλημάτων. Σε καθημερινή βάση έχουμε ένα μισάωρο ήπιας άσκησης και σπορ.

Τραγούδι και πολύ νερό!

Πάνω από όλα όμως, θα διασκεδάσουμε, θα τραγουδήσουμε, θα γίνουμε ομάδα και θα παίξουμε τα πιο απίθανα παιχνίδια νερού! Γιατί το καλοκαίρι στο δροσερό και ασφαλή κήπο μας είναι απόλαυση! Θα δοκιμάσουμε καλοκαιρινά φρούτα, αφού καθημερινά θα δίνουμε ένα σνάκ φρούτων και χυμό.

Οι τρείς πρώτες εβδομάδες...

1η Εβδομάδα: 17 - 21 Ιουνίου
Η Εβδομάδα της Τέχνης

Ο κήπος των Active Babies & Kids μεταμορφώνεται σε χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης. Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν, θα σχολιάσουν και θα εκθέσουν τα έργα τέχνης τους που όλοι εμείς θα δούμε και θα εντυπωσιαστούμε από αυτά!!!

2η Εβδομάδα: 24 Ιουνίου - 28 Ιουνίου
Ταξίδι στον Ωκεανό

Τα ταξίδια στη θάλασσα είναι πάντα γεμάτα περιπέτειες και δυνατές εμπειρίες. Θα ταξιδέψουμε μέσα στο χώρο και το χρόνο, με τον Οδυσσέα, τους μεγάλους θαλασσοπόρους, τους εξερευνητές και τους πειρατές στους μεγάλους ωκεανούς! Θα είστε μαζί μας;!

3η Εβδομάδα: 1 - 5 Ιουλίου
Πλανήτης Γή

Μιλάνε τα ζώα; Μα φυσικά και μιλάνε και μάλιστα μπορούν να μας διηγηθούν πολλές ιστορίες από τη ζωή τους, από το περιβάλλον τους και να μας μεταφέρουν πολύτιμες γνώσεις για τον πλανήτη μας και τη φύση. Αρκεί να συγκεντρωθούμε και να γίνουμε μέρος της δικιάς τους ζωής!

Οι τρείς επόμενες εβδομάδες...

4η Εβδομάδα: 8 - 12 Ιουλίου
Η Ιστορία του Κόσμου μας

Τα μυστικά του κόσμου μας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, τα επαγγέλματα, το περιβάλλον και η επιστήμη κατακλύζουν τον κήπο μας που γίνεται ένας μαγικός χώρος ανακαλύψεων, παιχνιδιού και μάθησης. Ταξιδεύουμε στο παρελθόν, κατανοούμε το παρόν και προσπαθούμε να φανταστούμε το μέλλον!

5η Εβδομάδα: 15 - 19 Ιουλίου
Παραδοσιακά Παιχνίδια και Παππούς Αίσωπος

Ο σοφός παππούς Αίσωπος μας διηγείται τα δικά του παραμύθια αλλά μας παρουσιάζει κι ένα άλλο κοσμό παλιό, αλλά όχι χαμένο, με ήρωες αρχαίους, θεούς με ανθρώπινες συνήθειες και με μουσικές αλλοτινές, με πράγματα που έφτιαξαν εκείνοι που κατοικούσαν στον τόπο μας πολλά χρόνια πριν! Μια βουτιά στο χρόνο και τη μυθολογία!

6η Εβδομάδα: 22 - 26 Ιουλίου
Ο Βυθός της Θάλασσας και τα μυστικά του

Ο ήρωας του Ιουλίου Βέρν μας πηγαίνει ταξίδι με το υποβρύχιό του το Ναυτίλο για να εξερευνήσουμε τα μυστήρια του βυθού και των ωκεανών, να δούμε τα πλάσματα της θάλασσσας και ν' ανακαλύψουμε τη μυστηριώδη νήσο στην οποία είναι αραγμένος ο Ναυτίλος. Ο κήπος μας μετατρέπεται σε μια φανταστική θάλασσα γνώσης και περιπέτειας!

Μαζί και τον Αύγουστο...

>
7η Εβδομάδα: 29 Ιουλίου - 02 Αυγούστου
Παιχνίδια με Νερό

Ο κήπος των Active Babies & Kids μεταμορφώνεται σε χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης. Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν, θα σχολιάσουν και θα εκθέσουν τα έργα τέχνης τους που όλοι εμείς θα δούμε και θα εντυπωσιαστούμε από αυτά!!!

8η Εβδομάδα: 5 - 9 Αυγούστου
Πάμε Διακοπές...

Προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές, μαθαίνουμε για τα ταξίδια με αεροπλάνο, καράβι, τρένο κι αυτοκίνητο. Παίζουμε καλοκαιρινά παιχνίδια και περνάμε ώρα στην πισίνα ή καταβρεχόμαστε με το νερό για να δροσιστούμε και να μπορύμε στο πνεύμα της παραλίας και της θάλασσας.

Και τον Σεπτέμβριο παρέα!

>
9η Εβδομάδα: 26 - 30 Αυγούστου
Επιστροφή από τις διακοπές

Οι διακοπές τελείωσαν, αλλά όχι και το παιχνίδι, η καλοκαιρινή απόλαυση και φυσικά το νερό! Συνεχίζουμε λοιπόν να παίζουμε να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα του φθινοπώρου και της νέας αρχής της φύσης που κάθε χρόνο κάνει το δικό της κύκλο!

10η Εβδομάδα: 2 - 6 Σεπτεμβρίου
Πριν το σχολείο...

Ο κήπος μας μεταμορφώνεται σ' ένα μαγικό τόπο που το παιχνίδι συναντά τη γνώση της φύσης και τη νέα αρχή που γίνεται παντού. Ο μύθος της Περσεφόνης και ο ετήσιος αποχωρισμός από τη μητέρα της Δήμητρα, γίνεται η αφορμή για να μιλήσουμε για το δικό μας αποχωρισμό και την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς!

Χρήσιμες Πληροφορίες για το Active Summer Camp...

Tο πρόγραμμά μας

Από 08.00 - 13.00 ή 08.00 - 16.00

Από τις 08.00 (ή και λίγο νωρίτερα κατόπιν συνεννόησης) αρχίζουμε να σας υποδεχόμαστε στον κήπο μας και αρχίζουμε τις δραστηριότητες μας μ' ένα καλωσόρισμα. Στις 11.00 προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους ένα μικρό σνακ κι ένα χυμό. Οι ώρες αποχώρησης είναι στις 13.00 ή στις 16.00. Όσοι φίλοι μας παραμένουν μετά τις 13.00 έχουν μαζί τους το μεσημεριανό τους το οποίο τους ζεσταίνουμε και τους σερβίουμε στις 14.00. Για πιθανές διατροφικές συνήθειες ή απαγορεύσεις πρέπει να ενημερώνουμε την υπεύθυνη των Active Babies & Kids.

Όροι και κανόνες του Active Summer Camp

Η τσάντα μας και οι υποχρεώσεις μας

Η μαμά με το μπαμπά μας φτιάχνουν μια τσαντούλα με όλα τα απαραίτητα που νομίζουν εκείνοι αλλά σίγουρα έχουμε μαζί μας μια αλλαξιά καθαρά ρούχα, καπέλλο για τον ήλιο, μαγιώ, παντόφλες, το αντηλιακό μας και φυσικά αν παίρνουμε φαρμακευτική αγωγή το φάρμακό μας και οδηγίες για το προσωπικό των Active Babies & Kids. Ενημερώνουμε για τυχόν αλλεργίες, τροφές και ιδιαιτερότητες τους ανθρώπους των Active Babies & Kids κι αφήνουμε απαραίτητα το τηλέφωνο του παδιάτρου μας. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε σε μας!
To Top ↑