info@activebabies.gr

+302107470539

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείρηση με την επωνυμία «Active Babies & Kids - Γεωργία Ζαρκάδα», (εφεξής η Εταιρεία) με έδρα στην οδό Γοργοποτάμου 2, 15772, Ζωγράφου η οποία εκπροσωπείται νόμιμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τη Γεωργία Ζαρκάδα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, όπως αυτά συλλέγονται και αποθηκεύονται μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου καθώς και των συνδεδεμένων με τον διαδικτυακό τόπο σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η επιχείρησή μας έχει ως βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα οποία επεξεργάζεται και συμμορφώνεται διαρκώς με την ισχύουσα νομοθεσία για την "Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα". Σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα σελίδα "Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα" της Εταιρείας, προκειμένου να ενημερωθείτε επαρκώς αναφορικά με το είδος των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, τον τρόπο συλλογής τους και τις διαδιακασίες αποθήκευσης και χρήσης τους.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ. 2016/679 της Ευρωπαίκής Ένωσης. Σε περίπτωση επικαιροποίησης οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτηθεί στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας και θα φέρει ημερομηνία αναθεώρησης.
Η Εταιρεία διαβεβαιώνει τους χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.
Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.
Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τότε αυτά διαγράφονται. Οι συγκεκριμένες περίοδοι διατήρησης για καθέναν από τους σχετικούς σκοπούς επεξεργασίας όπως αυτοί παρατίθενται παρακάτω.
Ενδέχεται να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.
Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η Πολιτική Απορρήτου των Active Babies & Kids

1. Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και με ποιό τρόπο

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. LinkedIn, Facebook, Google ή οποιδήποτε άλλο νόμιμο μέσο δικτύωσης) της Εταιρείας που είναι απαραίτητες για την εγγραφή ή σύνδεση, για τις οποίες έχετε δώσει στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης την άδεια να μοιραστεί με εμάς, όπως το όνομά σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η συλλογή άλλων πληροφοριών μπορεί να εξαρτάται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχουν καθορίστει από τον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οπότε παρακαλούμε να μελετήσετε τη δήλωση της Πολιτική Απορρήτου του μέσου. O χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της χρήσης των υπηρεσιών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δύο χρόνια.

α. Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας και τη χρήση του ιστότοπου μας

Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο, όπως τη διεύθυνση IP σας, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε, την κατηγορία συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης και το είδος προγράμματος περιήγησης ιστού, τα κλικ και τις προβολές. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση από εσάς του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε σε κατηγοριοποιήσεις, δηλαδή να διαμορφώσουμε ομάδες επισκεπτών του ιστότοπου ή πελατών με ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως ηλικιακή ομάδα, φύλο ή περιοχή. Είναι πιθανό να σας προσθέσουμε σε μία από τις κατηγορίες μας. Χρησιμοποιούμε τις κατηγορίες για την εξατομίκευση του ιστότοπου και, παραδείγματος χάριν, για να αλλάξουμε τη σειρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή του σημείου προβολής ορισμένων θεμάτων, ώστε να είναι πιο πιθανό να τα δείτε. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως απαιτείται στο πλαίσιο των νόμιμων συμφερόντων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας στους καταναλωτές και τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου, να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε περισσότερους καταναλωτές, και να βελτιώσουμε την πώληση των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για μέγιστο διάστημα 14 μηνών.

2. Προώθηση Προϊόντων κι Έρευνα Αγοράς

Σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυάζουμε πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις σας (κλικ και προβολές), τις ρυθμίσεις σας στον διαδικτυακό μας τόπο, τα αιτήματά σας για εξυπηρέτηση πελατών και το ιστορικό επικοινωνίας σας. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε διαφορετικά κανάλια για τη διαχείριση των σχέσεων και το μάρκετινγκ των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε εσάς μέσω e-mail, διαφημιστικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή διαδικτυακής διαφήμισης, που μπορεί να περιλαμβάνουν την εξατομίκευση του περιεχομένου του ιστότοπου, ώστε να προσαρμόζονται στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη ενημερωτικού δελτίου, διαφημιστικού ταχυδρομείου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως απαιτείται, στο πλαίσιο των νόμιμων συμφερόντων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου, να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες και να βελτιώσουμε την πώληση των προϊόντων μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως καθορίζεται σύμφωνα με τους σχετικούς σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διαγράφονται ή καθίστανται ανώνυμα συνήθως εντός μέγιστου χρονικού διαστήματος 12 μηνών.

3. Σημαντικές Πληροφορίες για την ασφάλεια, τη συντήρηση και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας χρησιμοποιούνται επίσης για τη συντήρηση και ανάλυση του διαδικτυακού μας τόπου, με σκοπό την επίλυση ζητημάτων απόδοσης, τη βελτίωση της διαθεσιμότητας και της εμπειρίας του χρήστη. Καταγράφουμε κάθε χρήση του διαδικτυακού μας τόπου. Η χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για αυτούς τους σκοπούς είναι αναγκαία στο πλαίσιο των νόμιμων συμφερόντων μας και οι πληροφορίες διατηρούνται για μέγιστο χρονικό διάστημα 14 μηνών. Τα αρχεία καταγραφής της χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου θα διαγράφονται εντός 12 μηνών μετά τη δημιουργία τους.

4.Σκοποί της Επεξεργασίας Δεδομένων

α. Υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων και βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανιχνεύσουμε προβλήματα στο διακομιστή και να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία συλλέγει μέσω του ιστοτόπου, προκειμένου να προσφέρει νέες υπηρεσίες μέσω του ιστοτόπου ή να βελτιώσει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες. Νομική βάση της επεξεργασίας: Το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου και να βελτιώνει τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

β. Προώθηση υπηρεσιών της Εταιρείας

Οι πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε τμήματα, που ομαδοποιούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και τους καταναλωτές με κοινά χαρακτηριστικά όπως ηλικία, γένος και περιοχή. Τα τμήματα στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας και να αλλάζουμε π.χ. τη σειρά των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας. Νομική βάση της επεξεργασίας: Έννομα συμφέροντα της εταιρείας.

γ. Νομική προστασία της εταιρείας

Εξασφάλιση της εφαρμογής των όρων χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου και προστασία των νομικών μας δικαιωμάτων. Νομική βάση της επεξεργασίας: Έννομα συμφέροντα της Εταιρείας.

5. Πολιτική Cookies

Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου συλλέγεται μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνικών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών, τα οποία μεταφορτώνονται και μπορεί να αποθηκευτούν στη συσκευή χρήστη σας, π.χ. τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε και μπορεί να είναι παρόμοιες με τα cookies είναι εικονοστοιχεία παρακολούθησης, Java scripts, tags και web beacons. Αυτά τα cookies και οι παρόμοιες τεχνικές απαιτούνται ενίοτε για την αποθήκευση των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας, της γλώσσας και της χώρας σας, αλλά μας επιτρέπουν επίσης να μετρήσουμε και να αναλύσουμε τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπό μας και να σας προβάλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις στον διαδικτυακό μας τόπο ή σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Κατά περίπτωση, θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και πώς τα χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην ξεχωριστή Πολιτική για τα cookies.

6. Δικαιώματα Πρόσβασης, Διόρθωσης, Διαγραφής και Περιορισμού της Επεξεργασίας και Φορητότητας των Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επισκόπηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που υφίστανται επεξεργασία από εμάς ή για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία (κατά περίπτωση) των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας και υποβάλλοντας σχετικό αίτημα. Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές της Εταιρείας ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν, και ότι ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εξαιρούνται από τέτοια αιτήματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων και άλλους νόμους και κανονισμούς. Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διαβιβάσουμε, κατ’ απαίτησή σας, τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικώς εφικτό.

7. Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων

Έχετε, επίσης, το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, αλλά εφόσον συντρέχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι, θα εξακολουθήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση για τη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της εκ μέρους μας επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Τα σχετικά με την ενάσκηση των ως άνω δικαιωμάτων αιτήματά σας μπορείτε να τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@activebabies.gr ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στον παρόντα ιστότοπο. Μπορείτε, επίσης, να υποβάλετε παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (www.dpa.gr). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής, οι καταγγέλλοντες πρέπει να υποβάλουν προηγουμένως το παράπονό τους στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας ή στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων.

8. Πολιτική Διαχείρισης Cookies

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies. Η Εαταιρεία τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας activebabies.gr. Παρακάτω, σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας και τους περισσότερο επισκεπτόμενους διαδικτυακούς τόπους μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε όπως να προσαρμόζουμε καλύτερα τις ιστοσελίδες μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες του ιστοτόπου μας.

α. Χρήσιμοι Ορισμοί

Τι είναι τα cookies;Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Τι είναι Web beacons; Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixel tags και clear GIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

Διευθύνσεις IP και URLs. Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας.

β. Πως Χρησιμοποιούμε τα Cookies

Απολύτως απαραίτητα cookies: Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies μέτρησης επιδόσεων και ανάλυσης: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου αν μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.

Διαφημιστικά ή Στοχευμένα Cookies: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

γ. Απενεργοποίηση των Cookies

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως ποιόν φυλλομετρητή χρησιμοποιείτε, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να δείτε για κάθε φυλλομετρητή πως μπορείτε ν' απενοργοποιήσετε τα Cookies:

Internet Explorer https://support.microsoft.com/el-gr/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Firefox https://support.mozilla.org/el/kb/apaloifh-cookies-kai-dedomenwn-istoselidwn-firefox

Google Chrome https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=el

Opera https://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari https://support.apple.com/el-gr/guide/safari/sfri11471/mac

Safari for iPad and iPhone https://support.apple.com/el-gr/HT201265

To Top ↑