info@activebabies.gr

+302107470539

Active Babies & Kids Activities! Because we are active!

Οι Δραστηριότητές μας με λίγα λόγια...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
Με ένα μικρό κόστος συμμετοχής μπορείτε να δοκιμάσετε μια ή και πολλές από τις δραστηριότητές μας. Επιλέγετε το χρόνο της δραστηριότητας κι εμείς σας καθοδηγούμε για το τι είναι πιο αποδοτικό για το παιδί σας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Τα παιδιά μας μέρα με τη μέρα κατακτούν όλο και περισσότερα, όσα κάνουμε μαζί στο χώρο μας τα επαναλαμβάνουν στο σπίτι. Μη χάνετε χρόνο, δεν ξαναγυρίζει πίσω, απολαύστε μαζί τους τις κατακτήσεις τους.
ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Κάθε γονιός που μας επισκέπτεται είναι για εμάς μοναδικός και το παιδί του αξίζει το καλύτερο, θέλουμε και μπορούμε να το δώσουμε! Για μας έχουν όλοι αξία, καθένας ξεχωριστά είναι ένας εν δυνάμει φίλος μας!
ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
Θέλουμε να είμαστε μια σπουδαία παρέα, να μοιραζόμαστε τις υπέροχες στιγμές που μας προσφέρουν τα παιδιά μας, ν΄αναγνωρίζουμε σ' αυτά μελλοντικές ισορροπημένες προσωπικότητες, ανθρώπους που να ξεχωρίζουν!.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
Το βλέπετε, το βλέπουμε κάθε μέρα. Τα παιδιά επικοινωνούν, ανακαλύπτουν διασκεδάζουν, οργανώνονται και μας δείχουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Εμείς απλά είμαστε εκεί για να επιβεβαιώσουμε όλα όσα παρατηρούμε!
Early Baby Fun ...Ημερών -12 μηνών
Με βρεφικό μασάζ, χαλαρωτική μουσική και πολλή κουβέντα για ν' αντιμετωπίσουμε τις πρώτες ανάγκες του μωρού.
Active Yoga - Μαμάδες και Μωρά
Για τις μαμάδες που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους και να επαναφέρουν το σώμα τους στην προ της εγκυμοσύνης κατάσταση. Συμμετέχουν και τα μωρά!
Sensory Play 4-18 μηνών
Μαθαίνουμε τις αισθήσεις μας και τι μπορούμε να κάνουμε μέσα από αυτές. Λαμβάνουμε τα ερεθίσματα και δημιουργούμε το πλαίσιο για ν' ακαλύψουν τα μωρά μας τον κόσμο!
Baby Sign 6-18 μηνών
Ξεκινάμε να επικοινωνούμε με τα νοήματα και τα μηνύματα της σωματικής έκφρασης πριν περάσουμε στο λόγο. Υποστηρίζουμε την άμεση και καθημερινή επικοινωνία και κάνουμε τη ζωή μας εύκολη!
Messy Play 1-3 ετών
Ανακαλύπτουμε τα υλικά, παίζουμε μ' αυτά γινόμαστε χάλια, διασκεδάζουμε κι αναπτύσουμε τη λεπτή κινητικότητα αλλά και τους συνδυασμούς των υλικών μαθαίνοντας τι μπορούμε να κάνουμε με κάθε υλικό! Μαμάδες και μπαμπάδες ευπρόσδεκτοι να γίνουν κι αυτοί χάλια!
Music Play ηλικίες 1-3 και 4-6 ετών
Το πάρτυ αρχίζει! Μουσική, ρυθμός, κίνηση και φυσικά διασκέδαση. Γονείς και παιδιά μαθαίνουμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας μουσικό και κινητικό παιχνίδι, εκπαιδευόμαστε στην οργάνωση του χώρου και του χρόνου μας μέσα από μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία.
Θεατρική Έκφραση 3-5 ετών και 6-8 ετών
Ανακαλύπτουμε το συναισθηματικό μας κόσμο μέσα από τη δραματοποίηση και τη θεατρικότητα. Δημιουργούμε πλαίσια για την αναγνώριση και τη διαχείριση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μαθαίνουμε να σεβομάστε τα συναισθήματα των άλλων και να διαπραγματευόμαστε τα όρια μας!

Θέλετε να δείτε τι κάνουμε;

1

Music Play

Αποτελείται από τρία μέρη, μουσικό, κινητικό και ρυθμικό, φυσικά διασκεδάζουμε πολύ...

2

Baby Sign

Νοήματα εύκολα κατανοητά, τραγούδια που υποστηρίζουν τα νοήματα και φυσικά επικοινωνία που εκπλήσει....

3

Sensory Play

Με μια σειρά αισθητηριακών πινάκων αρχίζουμε και μαθαίνουμε τα υλικά, το ξύλο, το μέταλλο, το ύφασμα, το πλαστικό, με τρόπο διασκεδαστικό κι απολαυστικό....

4

Messy Play

Ναι γινόμαστε χάλια, μπαίνουμε σε λεκάνες με υλικά, παίζουμε, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε, μαζί και οι γονείς ....

5

Early Baby Fun

Για τα πρώτα τους βήματα, τις πρώτες ανακαλύψεις και την πρώτη απόλαυση, μασάζ, μουσική, συμβουλές και διασκέδαση....

6

Active Yoga

Για μαμάδες που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους και να χαρούν τη ζωή και το σώμα τους, babies included....

Πως το κάνουμε;

Πάρτυ και Άλλα...

27 Jan 2014

Το καλοκαιρινό μας Πάρτυ

Aenean lacinia sed diam eget risus varius ibendum nulla sed consectetur. Maecenas sed diam eget risus varius bla nditsed diam eget risus varius

28 Jan 2014

First Birthday Party

Aenean lacinia sed diam eget risus varius ibendum nulla sed consectetur. Maecenas sed diam eget risus varius bla nditsed diam eget risus varius

Ανακοίνωση Πάρτυ

Θέλω να κάνω Active Party

Επιλέγω μια από τις θεματικές ενότητες τις οποίες προσφέρουν τα Active Babies & Kids και διοργανώνω ένα πάρτυ διαφορετικό, διασκεδαστικό και πλούσιο σε εμπειρίες...

Η Μουσική μας!

Συζητάμε με την Ιωάννα

Ιωάννα Παππά
Δημιουργός, Εκπαιδεύτρια, Μητέρα Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας 146 Γονείς και Παιδιά

Όλα όσα θέλουμε να πούμε για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς, ως μητέρες, γυναίκες, σύζυγοι, επαγγελματίες. Έχουμε πολλά να μοιραστούμε, να κουβεντιάσουμε και να πάρουμε ο ένας από τον άλλο. Μπορούμε να βρούμε μονοπάτια επικοινωνίας, φτιάχνοντας μια παρέα διαφορετική, διασκεδαστική αλλά ουσιαστική! Τι νέα λοιπόν;

Τι μας απασχολεί κυρίως;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

To Top ↑