Active Babies & Kids Activities! Because we are active!

Οι Δραστηριότητές μας με λίγα λόγια...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
Με ένα μικρό κόστος συμμετοχής μπορείτε να δοκιμάσετε μια ή και πολλές από τις δραστηριότητές μας. Επιλέγετε το χρόνο της δραστηριότητας κι εμείς σας καθοδηγούμε για το τι είναι πιο αποδοτικό για το παιδί σας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Τα παιδιά μας μέρα με τη μέρα κατακτούν όλο και περισσότερα, όσα κάνουμε μαζί στο χώρο μας τα επαναλαμβάνουν στο σπίτι. Μη χάνετε χρόνο, δεν ξαναγυρίζει πίσω, απολαύστε μαζί τους τις κατακτήσεις τους.
ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Κάθε γονιός που μας επισκέπτεται είναι για εμάς μοναδικός και το παιδί του αξίζει το καλύτερο, θέλουμε και μπορούμε να το δώσουμε! Για μας έχουν όλοι αξία, καθένας ξεχωριστά είναι ένας εν δυνάμει φίλος μας!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ;
Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να μας πείτε τους προβληματισμούς σας, τις ανησυχίες σας, τις προτάσεις σας αλλά και για να γιορτάζουμε μαζί τις μικρές και μεγάλες κατακτήσεις των παιδιών σας, των φίλων μας!
ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
Θέλουμε να είμαστε μια σπουδαία παρέα, να μοιραζόμαστε τις υπέροχες στιγμές που μας προσφέρουν τα παιδιά μας, ν΄αναγνωρίζουμε σ' αυτά μελλοντικές ισορροπημένες προσωπικότητες, ανθρώπους που να ξεχωρίζουν!.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
Το βλέπετε, το βλέπουμε κάθε μέρα. Τα παιδιά επικοινωνούν, ανακαλύπτουν διασκεδάζουν, οργανώνονται και μας δείχουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο. Εμείς απλά είμαστε εκεί για να επιβεβαιώσουμε όλα όσα παρατηρούμε!
Active Baby Fun ...Ημερών -12 μηνών
Με βρεφικό μασάζ, χαλαρωτική μουσική και πολλή κουβέντα για ν' αντιμετωπίσουμε τις πρώτες ανάγκες του μωρού.
Active Sensory Play 4-14 μηνών
Μαθαίνουμε τις αισθήσεις μας και τι μπορούμε να κάνουμε μέσα από αυτές. Λαμβάνουμε τα ερεθίσματα και δημιουργούμε το πλαίσιο για ν' ακαλύψουν τα μωρά μας τον κόσμο!
Active Baby Sign 6-18 μηνών
Ξεκινάμε να επικοινωνούμε με τα νοήματα και τα μηνύματα της σωματικής έκφρασης πριν περάσουμε στο λόγο. Υποστηρίζουμε την άμεση και καθημερινή επικοινωνία και κάνουμε τη ζωή μας εύκολη!
Active Messy Play 1-3 ετών
Ανακαλύπτουμε τα υλικά, παίζουμε μ' αυτά γινόμαστε χάλια, διασκεδάζουμε κι αναπτύσουμε τη λεπτή κινητικότητα αλλά και τους συνδυασμούς των υλικών μαθαίνοντας τι μπορούμε να κάνουμε με κάθε υλικό! Μαμάδες και μπαμπάδες ευπρόσδεκτοι να γίνουν κι αυτοί χάλια!
Active Music Play 1-3 ετών
Μουσική, ρυθμός, κίνηση και συμμετοχή των γονέων. Η Νάντια η κάμπια εισάγει τα παιδιά μας στο μαγικό κόσμο της μουσικής και του ρυθμού και ταξιδεύουμε όλοι μαζί με μουσικές, ήχους και ρυθμούς απ' όλο τον κόσμο!
Active Rythm & Action 3-5 ετών
Το πάρτυ αρχίζει! Μουσική, ρυθμός, κίνηση, δράση και φυσικά διασκέδαση. Γονείς και παιδιά μαθαίνουμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας μουσικό και κινητικό παιχνίδι, εκπαιδευόμαστε στην οργάνωση του χώρου και του χρόνου μας μέσα από μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία.
Active Theatre Play από 3 ετών
Ανακαλύπτουμε το συναισθηματικό μας κόσμο μέσα από τη δραματοποίηση και τη θεατρικότητα. Δημιουργούμε πλαίσια για την αναγνώριση και τη διαχείριση των συναισθημάτων μας ενώ παράλληλα μαθαίνουμε να σεβομάστε τα συναισθήματα των άλλων και να διαπραγματευόμαστε τα όρια μας!
Active STEAM 4-7 ετών
Η επιστήμη είναι τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής και έκφρασης! Τα παιδιά κατανοούν το περιβάλλον, τη φύση αλλά και την ανθρώπινη δραστηριότητα, συνειδητοποιούν τις βασικές έννοιες της αξίας, της συναλλαγής, του πειράματος αλλά και πιο πολύ αντιλαμβάνονται τις έννοιες της σύνθεσης και της μορφής!
Active Music Propedia 4-6 ετών
Ο υπέροχος κόσμος της μουσικής είναι πάντα ένα θέμα που διασκεδάζει, εκπαιδεύει και βοηθά τα παιδιά στην ομαή συναισθηματική τους ανάπτυξη. Στη Μουσική Προπαιδεία τα παιδιά μας αρχίζουν κι ανακαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της μουσικής, εισάγονται στις βασικές έννοιες, της νότας, του ρυθμού και των χρόνων. Διακσεδάζουμε λλά ταυτόχρονα μαθαίνουμε πολλά και χρήσιμα πράγματα που αποτελούν τη βάση για ν' αποκτήσουμε μουσική παιδεία, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εφόσδιο για τη ζωή.
Active Dancing 3-5 ετών
Μια μοναδική δραστηριότητα για γονείς και παιδιά για την εισαγωγή στο μαγικό κόσμο του χωρού και της κίνησης δοσμένο μεθοδολογικά και συστηματοποιημένα όπως μόνο τα Active Babies & Kids μπορούν να το δομήσουν. Μαθαίνουμε να βαδίζουμε με χορευτικές κινήσεις, εκπαιδεύουμε το σώμα μας στην ορθή στάση και διαμορφώνουμε το πλαίσιο της χορευτικής κίνησης.
Active Art 4-7 ετών
Μαθαίνουμε την τέχνη σε όλες τις μορφές, ζωγραφική, γλυπτική, αρχιτεκτονική! Κατασκευάζουμε και δημιουργούμε σε δύο και τρείς διαστάσεις, ανακαλύπτουμε τεχνοτροπίες, καλλιτέχνες κι εποχές. Γινόμαστε μοντέλα, κατανοούμε τη φύση των υλικών και διαμορφώνουμε το αποτέλεσμα της δημιουργίας μας ώτσ να είναι χρηστικό και ουσιαστικό!
Active Gym 3-6 ετών
Η γυναστική των Active Babies & Kids είναι μια δραστηριότητα στην οποία τα παιδιά μας αρχίζουν την ήπια εκγύμναση, μαθαίνουν το σώμα τους, έρχονται σε επαφή με τα πιο διαδεδομένα σπορ και διασκεδάζουν ενώ γυμνάζονται. Με πρόγραμμα για mini soccer, basket, volleyball και tennis. Κάνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας καθώς κι ασκήσεις που βοηθούν την υγιή ανάπτυξη του μυοσκελετικού μας συστήματος.

Θέλετε να δείτε τι κάνουμε;

1

Active Music Play

Αποτελείται από τρία μέρη, μουσικό, κινητικό και ρυθμικό, φυσικά διασκεδάζουμε πολύ...

2

Active Art - Theatre

Δισδιάστατη και τρισδιάστατη τέχνη για μικρούς καλλιτέχνες, θεατρικό παιχνίδι, έκφραση συναισθημάτων, δραματοποίηση, παιχνίδια ρόλων και παράσταση...

3

Active Sensory Play

Με μια σειρά αισθητηριακών πινάκων αρχίζουμε και μαθαίνουμε τα υλικά, το ξύλο, το μέταλλο, το ύφασμα, το πλαστικό, με τρόπο διασκεδαστικό κι απολαυστικό....

4

Active Messy Play

Ναι γινόμαστε χάλια, μπαίνουμε σε λεκάνες με υλικά, παίζουμε, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε, μαζί και οι γονείς ....

5

Active Baby Fun

Για τα πρώτα τους βήματα, τις πρώτες ανακαλύψεις και την πρώτη απόλαυση, μασάζ, μουσική, συμβουλές και διασκέδαση....

6

Active Gym

Γυμναζόμαστε ήπια, τρέχουμε, δυναμώνουμε και μαθαίνουμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεΰ, τέννισ

Πως το κάνουμε;

Πάρτυ και Άλλα...

Summer Party!

My Garden Party

Μια πρόταση για πάρτυ που ξετρελαίνει τους μικρούς μας αγαπημένους φίλους! Με πολύ νερό, δραστηριότητες κι εκπλήξεις στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο μας!

Για τις καλοκαιρινές Διακοπές

Summer Camp

Κάθε καλοκαίρι στον κήπο των Active Babies & Kids γίνεται χαμός, παιχνίδι, ανακαλύψεις, πειρατές, πολύ νερό κι εκπλήξεις!

Πάρτυ Active Babies & Kids

My Active Party

Επιλέγω μια από τις θεματικές ενότητες τις οποίες προσφέρουν τα Active Babies & Kids και διοργανώνω ένα πάρτυ διαφορετικό, διασκεδαστικό και πλούσιο σε εμπειρίες...

Η Μουσική των Active Babies & Kids

Δυό γλυκά ματάκια και χαλαρώνουμε!
Τα μαϊμουδάκια για ν'αρχίσουμε τη μέρα μας!
Η φάρμα για να πάμε βόλτα!
Η βροχή για να βρούμε το ρυθμό μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

To Top ↑