Επιπλέον Υπηρεσίες για Γονείς & Παιδιά

Η σύγχρονη ζωή επιβάλλει αρκετούς συμβιβασμούς, σημαντικές διαφοροποιήσεις και πολλές υποχωρήσεις για χάρη των παιδιών μας. Τα Active Babies & Kids προτείνουν τρόπους, ιδέες και μεθόδους για να κκάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη σα ΓΟΝΕΙΣ, δίνοντας αξία στο χρόνο μας κι επιδιώκοντας την πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τα παιδιά μας! 

Ακούμε, συζητάμε, προτείνουμε!!!

Η σύγχρονη ζωή έχει μεταβάλει πολλά από τα στοιχεία του παρελθόντος και το αύριο δε θα μοιάζει σε τίποτα με το χθές. προετοιμάζόμαστε για αυτό το αύριο, προετοιμάζουμε τα παιδιά μας και στηριζόμαστε πάνω σε αμετάβλητες αξίες, όπως η αγάπη, η επικοινωνία, ο σεβασμός και η αλληλοβοήθεια.
Δημιουργούμε το πλαίσιο για να συζητάμε με τους γονείς, να τους παρέχουμε πληροφορία που προκύπτει μέσα από την έρευνά μας για το μέλλον, έχοντας πάντα στραμένο το βλέμα σ’ αυτά που ήδη έχουν συμβεί!
Γνωρίστε μας μέσα από την κουβέντα μας, δώστε χώρο στον εαυτό σας να κατανοήσετε το ρόλο του γονιού και τις ανάγκες των παιδιών!
Εμείς στα Active Babies & Kids σας ακούμε με προσοχή, δίνουμε αξία σε ότι μας λέτε, αφουγραζόμαστε τους προβληματισμούς σας και προσπαθούμε να βρούμε από κοινού απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί σε σχέση με το ρόλο σας ως γονείς.
Δίνουμε χώρο και χρόνο στις δικές σας αναζητήσεις κι όπου μπορούμε παρεμβαίνουμε για να σας δώσουμε κι άλλες οπτικές. Το συναίσθημα μας είναι ο οδηγός για να δώσουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να παίξουμε το ρόλο μας ως γονείς αποτελεσματικά, ευχάριστα και γλυκά.
Η λογική μας είναι εκείνο το στοιχείο που μας υποδεικνύει τον τρόπο που θα δράσουμε για να πετύχουμε την επικοινωνία και την καθοδήγηση των παιδιών μας.
kitchen

Παιδί και Περιβάλλον

Ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα, μεταβάλλονται όλα γύρω μας, με τρόπο που πολλές φορές δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε το περιβάλλον μας, τους τόπους μας αλλά και τον ίδιο μας το χώρο. Η προέλαση της τεχνολογίας είναι παράγοντας που επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μας θα αναγνωρίσουν το περιβάλλον μας και θα το αγαπήσουν.

20181216_113716

Κοινωνικοποίηση

Η διαδικασία της κοινωνικοποίησης είναι διαρκής και συεχής. Τα παιδιά μας για να μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους πλαίσιο χρειάζονται αυτοπεποίθηση, κανόνες, όρια και την κατανόηση της έννοιας του "μοιράζομαι". ¨ολα αυτά εμείς στα Active Babies & Kids έχουμε αναπτύξει το δικό μας πλαίσιο το οποίο θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και να πάρετε ότι σας κάνει, να χρησιμοποιήσετε όλα όσα σας αφορούν και να αφήσετε ότι δε σας ταιριάζει.

sensory 2

Υγεία & Ανάπτυξη

Προϋπόθεση για μια ήρεμη και ευτυχή πορεία στη ζωή είναι η υγεία. Μπορούμε να τη διασφαλίσουμε με πολλούς τρόπους, ή σύγχρονη επιστήμη, η έρευνα και η πράξη μας έχουν αποδείξει πως υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό. Εξασφαλίζοντας την υγεία τη δικιά μας και των παιδιών μας, δημιουργούμε ένα εξαιρετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη των παιδιών μας. Ελάτε να το συζητήσουμε , να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας!

Coffe & Chat

Η Ιωάννα και οι φίλοι της έχουν πολλά να πουν και να κάνουν! Μιλήστε με την Ιωάννα, πάρτε τη γνώμη της, από μια μαμά για μαμάδες, για θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά αλλά και τις μαμάδες! Η Ιωάννα σας περιμένει!

Active Party

Θέλετε να οργανώσετε το πάρτυ σας στο χώρο σας, έχετε τη βάπτιση του παιδιού σας, ή κάποια άλλη γιορτή; Τα Active Babies & Kids είναι εδώ για να κάνετε την εκδήλωσή σας αξέχαστη! Από τις προσκλήσεις μέχρι τη θεματική ενότητα του πάρτυ, όλα θα είναι πολύ ..... Active!!!

E- Services

Τραγούδια, δραστηριότητες, παιχνίδια, μουσικά όργανα, θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να τα συζητήσετε μαζί μας, είμαστε On Line!!! Οι μοναδικές στην Ελλάδα ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, σας γλιτώνουν χρόνο και χρήμα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε όλη τη γκάμα δραστηριοτήτων των Active Babies & Kids!! Just Click!

Συνδρομητικές Υπηρεσίες

 • Βρεφικό Πακέτο

  Εφάπαξ Συνδομή

  • Early Baby Fun
  • Baby Sign 1
  • Baby Sign 2
  Άτοκες Δόσεις
 • Βασικό Πακέτο

  9μηνη Συνδρομή

  • Messy Play
  • Μουσικοκινητικό Παιχνίδι
  Άτοκες Δόσεις
 • Πακέτο Εκδηλώσεων

  Εφάπαξ Συνδρομή

  • 5 Εκδηλώσεις Active Babies & Kids
  • 5 Συμμετοχές σε Θεατρικό Παιχνίδι
 • Καλοκαιρινό Πακέτο

  2μηνη Συνδρομή

 • Κάρτα Μέλους Active Babies & Kids

  Αγοράστε την Κάρτα Μέλους μας και κερδίστε εκπτώσεις μέχρι και 25% στις δαστηριότητές μας, δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας και δωροεπιταγές των Active Babies & Kids. Ρωτήστε μας για να σας πούμε περισσότερα...