Ελάτε να δείτε τι κάνουμε ...

Υλικά και Υφές

Ανακατεύουμε τα υλικά, δημιουργούμε υφές και αναπτύσουμε τη λεπτή κινητικότητα των μωρών και των παιδιώ μας! Δημιοργούμε "χάος" και του δίνουμε μορφή, εκπαιδεύοντας τα μωρά μας στην κατανόηση του περιβάλλοντος!

Χρώματα και Γεύσεις

Συνδυάζουμε τα χρώματα και τις γεύσεις και δημιουργούμε μια σχέση ανάμεσα στην όραση και τη γεύση, για να μάθουμε τις ισορροπίες και τις αντιθέσεις. Κάνουμε αναφορές στα χρώματα, ξεχωρίζουμε τα έντονα χρώματα από τα πιο απαλά και χρωματίζουμε τις ενέργειές μας!!!

Messy Play

Early Baby Fun

Με πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες από τη Διεθνή Ένωση Βρεφικού Μασάζ δείχνουεμ στις μαμάδες και στους μπαμπάδες τα μυστικά της βρεφικής μάλλαξης και ανακουφίζουμε το μωρό από τους πρώτους πόνουςενώ βάζουμε τις βάσεις για την επικοινωνία με τους γονείς!!! Μια απολαυστική δραστηριότητα για το μωρό και μια πράξη αγάπης για το γονιό!!!

Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του βρεφικού μασάζ, η μουσική μας χαλαρώνει και η κουβεντούλα μας αρχίζει και συνέχίζει καθόλη της διάρκεια της δραστηριότητας μας! Μιλάμε για όλα όσαμας απασχολούν σε σχέση με το μωρό μας, και ακούμε κι εκείνο τι έχει να μας πεί!!!!

Baby Sign

Music Play

Sensory Play